Golflessen

Iedere golfer heeft zo zijn of haar eigen doelstelling. Misschien zoekt u een golfpro die u de basisvaardigheden bijbrengt. Of u bent juist een ervaren golfer, die de vertrouwde techniek wil optimaliseren.

Of het nu gaat om een enkele les of een lessenserie, training in kort of in lang spel, een les als individu of samen met uw familie, vrienden of collega’s: Ronald vertelt u graag wat hij hierin kan betekenen.

Als PGA gediplomeerd golfprofessional A traint Ronald conform het door de NGF geadviseerde 9-stappenplan. Bij kinderen gebeurt dit spelenderwijs. Volwassen spelers hebben veel baat bij een vaste methodiek, aangevuld met een videoanalyse. Overigens zijn ook golfers met een fysieke beperking van harte welkom op de lesmat. Met een aangepaste techniek is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

Vaste onderdelen in een lessencursus zijn:
– introductie;
– chippen, pitchen en putten (kort spel);
– full swing met hybride, fairway wood en driver (lang spel);
– baanles op PAR 3-baan en/of wedstrijdbaan (coursemanagement);
– videoanalyse.

De lessen worden gegeven vanuit de PGA Holland erkende golfschool op de ruime oefenfaciliteiten van golfbaan De Kroonprins. De faciliteiten bestaan uit een (overdekte) driving range, puttinggreen, een chip- en pitch zone, een greenside bunker en een uitdagende 9 holes PAR 3-baan.

Rechtstreeks vanuit het clubhuis kunnen de oefenfaciliteiten betreden worden.